WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Despre WhiteImage :
.:: ce facem?
.:: suport 24 h x 24 h
.:: misiunea WhiteImage
.:: clientii nu sunt statistici
.:: Ce facem?


White Image combina strategia, creatia si intotdeauna masoara rezultatele pentru a te ajuta sa iti intelegi mai bine clientii, sa gandesti ca ei pentru a-i transforma in clienti fideli.

Nu e nimic magic... totul consta in aplicare unor metode avansate de e-mail marketing precum si metode de direct marketing clasice.

E-mail marketing-ul implica folosirea unor solutii avansate de gestionare a campaniilor trimise prin intermediul e-mail-ului.

In mod sigur ceea ce face White Image este mai mult decat exploatarea unei baze de date... White Image asigura intelegerea clientului tau si crearea unei relatii de apropiere fata de acesta, prin a invata cat mai multe despre el si a ne asigura ca acesta invata cat mai multe despre compania si marcile tale.

Consideram mediul interactiv ca o oportunitate unica de a administra si de a masura fiecare aspect al relatiei cu actualii si potentialii clienti. White Image dezvolta solutii inteligente de loializare care ajuta la construirea unor relatii pe termen lung si in ambele directii cu clientii.

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact