WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Despre WhiteImage :
.:: ce facem?
.:: suport 24 h x 24 h
.:: misiunea WhiteImage
.:: clientii nu sunt statistici
.:: Clientii nu sunt statistici


White Image este departe de a fi cea mai mare companie specializata in servicii de comunicare de pe piata si asta pentru ca nu viseaza sa aiba clienti pe care sa-i intalneasca doar cand semneaza contractul.

Pentru ca tot ceea ce facem este dedicat scopului de a metine si conduce la un alt nivel relatia dintre compania ta si client, te rugam sa retii urmatorul fapt: clientii nu sunt statistici. Clientul tau nu este reprezentat de profile demografice care asteapta sa soseasca un mesaj. Singurul element pe care te poti baza este interesul lor pentru produsul oferit de companie.

Noi stim ca interesul pentru produsele tale poate fi ajutat sa se dezvolte printr-o strategie creativa adecvata pentru grupuri ce reprezinta o unitate statistica omogena… dar interesul clientilor tai este individual si din acest motiv White Image dezvolta strategii creative care sa se potriveasca cat mai bine fiecarei persoane/client.
resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact