WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Solicita o prezentare White Image
Despre noi Solutii de loializare E-mail marketing Dezvoltare web Resurse Email Marketing Contact Login clienti
WhiteImage - solutii avansate de Marketing direct / permission marketing / e-mail marketing
Despre WhiteImage :
.:: ce facem?
.:: suport 24 h x 24 h
.:: misiunea WhiteImage
.:: clientii nu sunt statistici
.:: Fanatical Customer Care


Daca vei cauta in dictionar cuvantul fanatical, vei gasi expresii ca excesiv de entuziast, mai mult decat zelos si obsedat. Noi, cei din White Image suntem obsedati de a ne mentine clientii multumiti.

Acesta este si motivul pentru care White Image ofera tuturor clientilor Fanatical Customer Care. Aceasta garanteaza solutionarea in cel mai scurt timp a oricaror probleme, oferindu-le un suport nelimitat 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, in rezolvarea problemelor de administrare a campaniilor de direct marketing si e-mail campaigne.

White Image stie ca afacerea ta depinde de construirea unei relatii permanente si profitabile cu clientii tai si de aceea este pregatita sa-ti ofere consultanta in ceea ce priveste designul, continutul, administrarea campaniilor - pentru a te ajuta sa planifici, dezvolti si executi programe de loializare prin e-mail marketing si direct marketing.

Consideram mediul interactiv ca o oportunitate unica de a administra si de a masura fiecare aspect al relatiei cu actualii si potentialii clienti. White Image dezvolta solutii inteligente de loializare care ajuta la construirea unor relatii pe termen lung si in ambele directii cu clientii.

resurse email marketing contact White Image pentru a afla mai multe despre e-mail marketing si solutiile noastre de loializare/ fidelizare avantajele e-survey
   CONDITII DE UTILIZARE | CONTRACT DE CONFIDETIALITATE
  Harta site-ului | Contact